JSB BOUW

RENOVATIEWERKEN

CONTACTEER ONS
VRIJBLIJVEND

Get In touch

Stuur ons een mail

Adres

Diestsesteenweg 389
3202 Rillaar

Mail

info@jsb-bouw.be

Mobile

0498 30 95 89

JSB Bouw Rillaar

JSB Bouw Rillaar

JSB Bouw uit Rillaar is uw nummer 1 voor al uw badkamer renovaties, tegels en vloeren en  karweiwerken. Uiteraard realiseren wij ook nieuwbouwprojecten, huizen, kelders, zwembaden en garages. Wij werken vooral in de omgeving van Rillaar, Aarschot, Scherpenheuvel, Averbode, Diest, Begijnendijk, Tremelo, Betekom, Baal en Leuven. u kan ons steeds vrijblijvend contacteren voor een offerte. Ik kom steeds langs om zo een vrijblijvende offerte opmaat aan te bieden. Ik streef naar kwaliteit en afwerking en de renovatie wordt steeds opgevolgd. Wij zijn een jong bedrijf met de nodige know how en ervaring. Mijn klanten zijn mijn beste reclame! Ontdek een paar van mijn realisaties via deze link.